Octopus Paul steunt Engeland in strijd om WK 2018 (YouTube)

Omdat Octopus Paul waarschijnlijk binnenkort het loodje legt, het beest had volgens de gemiddelde levensverwachting van een octopus allang dood moeten zijn en ook zou je denken dat er heel wat voetbalfans zijn die het achtarmige beest zouden willen verdrinken in een frituurpan. En daarom moet paragnost Paul nu alvast de winnaar van het WK 2018 voorspellen.

In zijn voorspelling passeert hij Nederland en onze zuiderburen, de Belgen. De Engelsen gaan er volgens het beest met de titel vandoor. We zullen maar denken dat het beest ook een dagje ouder en dementer wordt. Engeland wereldkampioen, ga toch snel in de knoop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>