Fan checkt ‘bobbel’ Lady Gaga

Toen Lady Gaga dit weekend tijdens een optreden in Chicago slechts gekleed in een pantykous het publiek in sprong, greep één van de toeschouwers de kans. Discreet liet hij zijn hand in het kruis van Lady Gaga glijden.

Er is nu in ieder geval één persoon op de wereld die zeker weet of Lady Gaga daadwerkelijk een bobbel in haar broek heeft. Wist je overigens dat Megan Fox ook een man schijnt te zijn?

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Fan checkt ‘bobbel’ Lady Gaga

 1. Pingback: Hoax History: Lady Gaga is een man (YouTube) | Hoax

 2. ladygagafan

  die bobbel is een sok.
  eerst stond in de krant dat lady gaga sokken in der broek/rok doet voor meer aandacht.ze zegt:het hoeft geen goede aandacht te zijn als het maar aandacht is.
  gr.ladygagafan

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Dat is geen sok je hoeft niet voor hem op te komen we weten allemaal dat hij een man is

     /   Reply  / 
  2. Paul

   op een dag liep ik op de markt,en de martkoopman zei tegen mij:heb jj een Sok Zok in je broek,je hebt daar een bobbel,,toen zei ik tegen die marktkoopman,jj bent zeker HOMO he,WANT IK BEN EEN VENT.wawawawawawawwawawawhahahhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahwhwhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahhahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhhahahahahahhahahahaha

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Whhhhhhhaaaaaaaahaha hahaha hhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
 3. Paul

  die Monroe die ken ik niet,die mvr moet dan na mij hebben geleeft.nooit van geboort

    /   Reply  / 
 4. Paul

  Amy is toote,groot verlies voor de wijn industrie en drugs verkopers.Amy wijnhuis was een groot voorbeeld voor de mensheid,,van hoe je nooit leven moet.Hou de moed er in in Heaven,jezus mag je halen.AMEN.

    /   Reply  / 
 5. Paul

  Johnny Hoes is ook overleden,had ik daar niet eens een keertje een verhaal over gelezen dat hij zijn eigen Dochter op de trainrails had laten zetten.Ik kan het mis hebben.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>