Octopus Paul is stervende

Waar zouden we zijn zonder octopus Paul? Het wereldberoemde Duitse achtarmige orakel ontneemt ons al onze onzekerheid. Dankzij hem was de uitslag van het wk geen verrassing meer, weten we wie de nieuwe leider van Rusland wordt en Cohen premier wordt van Nederland.

Paul uit een zeeaquarium in het Duitse Oberhausen heeft tegenwoordig zelfs een agent. Welke de zakelijke belangen van de inktvis behartigd. Het bureau coƶrdineert de talrijke internationale aanvragen voor reclame en voorspellingen. De verdiensten gaan zoals Octopus Paul dat wil naar een reddingscentrum voor schildpadden op het Griekse eiland Zakynthos.

Ondanks de enorme carriĆØre die voor Paul in het vooruitzicht ligt, begint de tijd te dringen. Het beest is al aardig op leeftijd en statistisch heeft hij nog maar enkele maanden te leven. Hoewel sommige mensen het liever hebben dat Octopus vandaag nog in de frituur wordt onder gedompeld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Octopus Paul is stervende

  1. Pingback: Octopus Paul ’steunt’ Engeland in strijd om WK 2018 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>