Dj Tiësto niet dood

DJ Tiësto is springlevend. Geruchten dat hij om het leven zou zijn gekomen bij een auto-ongeluk in Amerika zijn niet waar.

De plaatjesdraaier ontrafelt zelf de geruchten over zijn dood, “Tiësto is alive”, meldt de dj via Twitter. Woensdag meldde de website recentissuetoday.com dat Tiësto om het leven is gekomen bij een ongeval op een snelweg in Californië.

De Nederlandse dj zou geprobeerd hebben met losse handen te rijden omdat hij een een cd-tje wilde wisselen. Hierbij raakte hij de macht over het stuur kwijt. Ook zou de dj ladderzat zijn. Na een voorwerp te hebben geraakt zou hij meerdere keren over de kop zijn geslagen. De 41-jarige Tiësto, die eigenlijk Tijs Verwest heet, zou op slag zijn overleden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dj Tiësto niet dood

  1. Pingback: David Guetta dood na auto-ongeluk?? | Hoax

  2. Pingback: Slechte chauffeurs krijgen krantenartikel van eigen dodelijk ongeval | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>