Octopus Paul heeft superpenis

Het wordt steeds gekker in de onderwaterwereld. Nadat het nieuws de wereld over ging dat Mexicaanse vissen aan voorspel doen en vissen via hun blaas met elkaar kunnen praten, is er nu ook een diepzeeinktvis met een superpenis ontdekt.

Wetenschappers op de Falklandeilanden hebben een diepzeeinktvis met een superpenis ontdekt. Het geslachtsapparaat is in opgezwollen toestand met 67 centimeter bijna even lang als het dier van de soort Onykia ingens zelf.

Veel soorten inktvissen in minder diep water hebben een paringsarm waarmee ze pakketjes sperma uit een kleine penis overbrengen naar het wijfje. Inktvissen uit de diepzee beschikken echter niet over zo’n arm. Blijkbaar biedt de sterk verlengde penis de uitkomst, stellen de onderzoekers. Met de penis wordt de sperma direct in het lijf van het wijfje geĆÆnjecteerd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Octopus Paul heeft superpenis

  1. Pingback: Parkiet voorspelt overwinning Nederlands elftal (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>