Huwelijksaanzoeken voor Joran stromen binnen

Dat de ex van Joran onlangs beweerde dat Joran een ‘fantastische minnaar’ was is een bijzonder nieuwsfeit, maar dat Joran van der Sloot sinds hij in de gevangenis zit al meerdere huwelijksaanzoeken van Peruaanse vrouwen heeft gehad is ronduit raar.

De aanzoeken stromen binnen en worden per brief bij zijn advocaat bezorgd.Een vrouw zou zelfs zwanger van hem willen worden. Erg vrolijk wordt Joran niet van de brieven, hij beseft wel degelijk dat de meeste Peruanen zijn bloed wel kunnen drinken. Ook in de gevangenis is hij niet populair en blijft daarom in zijn eigen cellengang. Zijn buurman, een huurmoordenaar, zou af en toe ‘geintjes’ maken dat hij hem best voor 75 duizend dollar wil vermoorden. ‘Maar verder kan ik het wel met hem vinden,’ aldus de gevangen gehouden Joran van der Sloot.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Huwelijksaanzoeken voor Joran stromen binnen

  1. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>