Joran van der Sloot pleegt zelfmoord?

Van Der Sloot commits Suicide? Some reports say that Joran van der Sloot, longtime suspect in the  disappearance of 18-year-old Natalee Holloway five years ago and prime  suspect of the brutal stabbing death days ago of 21-year-old Stephany  Tatiana Flores Ramirez, has been found dead near the Peru border after  allegedly committing suicide. ***UNCOMFIRMED*** Doe eens knippie-plakkie-nieuwsbericht, Twitter op de kop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Joran van der Sloot pleegt zelfmoord?

  1. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>