Tom Cruise dood na reparatie waterleiding

Hollywoodacteur Tom Cruise is een van de beste acteurs in de wereld, maar de waterleiding repareren is voor hem blijkbaar toch een ‘Mission Impossible’.

Op Twitter gingen gisteren geruchten dat de acteur is overleden tijdens het repareren van een lekkende waterleiding. De onhandige doe-het-zelver zou verdronken zijn in een emmer water, waarin hij terecht kwam toen hij van de keukentrap tuimelde.

We hoeven je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat het een hoax is, Tom Cruise is kerngezond en met zijn waterleiding is ook niets mis. De acteur meld op zijn persoonlijke Twitter account dat hij zich doodgelachen heeft om het bericht.

Het is niet de eerste keer dat Tom Cruise werd doodverklaard, in 2008 ging het gerucht dat Cruise in een ravijn te pletter was gevallen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>