BBC meldt koningin Elisabeth dood

Een lollige radio-dj van de Britse staatsomroep kwam vandaag op het hilarische idee de koningin dood te melden. Danny Kelly van een lokale afdeling van de BBC maakte de opmerking in een radio-uitzending, terwijl hij het Britse volkslied draaide.

Kelly maakte de grap omdat een vriend op de netwerksite Facebook een profiel met de naam Elizabeth had verwijderd.

De grap viel minder goed bij zijn werkgever, die direct een persbericht uitzond met een excuus. De omroep zegt dat tegen de presentator actie wordt ondernomen. En dat betekent dat meneer de lolbroek zeer waarschijnlijk een schorsing boven het hoofd hangt. Of Queen Elisabeth zelf om de grap heeft gelachen is niet bekend.

Het is overigens niet de eerste keer dat een Engelse radio-dj de laan uit wordt gestuurd. Kennen jullie Jonathan Ross en Russell Brand nog, deze twee grappenmakers schreeuwde vorig jaar het antwoordapparaat van Andrew Sachs, befaamd van zijn rol als de kelner in de legendarische serie Fawlty Towers vol met schunnige taal.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>