‘Russische leider ontvoerd door ufo’

De Russische president Dmitry Medvedev laat de ontvoering van Kirsan Ilyumshinov onderzoeken. De man, die gedurende 17 jaar president was van de Russische staat Kalmukkië, is ervan overtuigd dat hij in 1997 ontvoerd werd door buitenaardse wezens.

Ilyumshinov was eind april te gast in een tv-show. Daarin vertelde hij dat hij op 18 september 1997 in zijn appartement in Moskou bezocht werd door “mensachtige wezens in gele ruimtekledij”. De vreemdsoortige wezens namen hem mee in hun ruimteschip, waar de Rus een rondleiding kreeg. De man meent ook dat hij telepathisch met de ruimtewezens heeft gecommuniceerd.

De huidige minister-president Andre Lebedev is bezorgd. Hij vreest dat de oud-leider staatsgeheimen heeft verklapt en heeft aan president Medvedev gevraagd om de zaak te laten onderzoeken. Tevens wil hij dat Medvedev voorschriften opsteld die voorschrijven hoe politici moeten omgaan met onverwacht bezoek van buitenaardse wezens.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Russische leider ontvoerd door ufo’

  1. Marco

    En toen?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De 10 grootste UFO waarnemingen 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>