Michael Jackson is ‘Dave Dave’ is Brad Pitt (YouTube)

Oeps, melde wij gisteren dat Michael Jackson zich zou uitgeven voor de verbrande ‘Dave Dave’, moeten we je tot onze spijt melden dat dit niet waar is. Wij willen daarom ook onze excuses aanbieden aan ‘Dave Dave’, we hebben hem nooit willen kwetsen en ook de Michael Jackson fans willen we zeker niet voor hun hoofd stoten.

Niet Michael Jackson is namelijk in de huid gekropen van ‘Dave Dave’, volgens de laatste complottheorieën is het Brad Pitt die zich uitgeeft als het brandwondenslachtoffer. Zo zien wij op deze onthullende YouTube reconstructie.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Michael Jackson is ‘Dave Dave’ is Brad Pitt (YouTube)

 1. Seppie

  Sighhhhhhhhhhh…
  Er passen wel meer lui in dat profiel uit VIP land
  Wie is de volgende die in een Dave Dave morph wordt gestopt.????????
  Hahaha
  Nou hoop dat dit ophoudt te vershijnen tot er eens werkelijke info komt
  By the way domme vraag misshien, waarom wordt Dave Dave nit plubliekelijk in een intervieu gevraagd, hey dave, was jij dat in LKL? Of Iemand anders? Als het een ander was , wie dan? En waarom? Wat is de boodschap hiermee?
  bla bla bla

    /   Reply  / 
 2. Seppie

  OPh Laat me raden Lady Gaga is de volgende.
  hahahaha

    /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Nou, inderdaad; ze kunnen iedereen wel in die Dave Dave morph stoppen. Wij zijn niet beroemd genoeg; anders pasten we er vast ook wel in, haha.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>