‘Bobby Brown gestopt met slaan’

Vrouwenmishandelaar Bobby Brown is dood. De zanger zou bezweken zijn aan een paar rooklongen, zo staat te lezen op Twitter. Het bericht is gebaseerd op de berichtenstroom op de Twitter van de zanger, die ineens was gestopt. Zijn laatste tweet was in dronken toestand opgetyped,

Toch eens bellen of Bobby echt is gestopt met roken en wat denk je, hij neemt gewoon de telefoon op. Niet dood, gewoon weer een verzinsel of stille wens. En zo heeft de zanger dan ook eindelijk net als Britney Spears, George Clooney en Milney Cyrus zijn eigen deadhoax, daar wil je toch eigenlijk ook gewoon bij horen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>