Paul de Leeuw twittert Nel Veerkamp dood

Met zijn Twitterbericht: “Nel Veerkamp heeft het opgegeven kwa ketting-roken. De vulkaan heeft gewonnen.”, veroorzaakte Paul de Leeuw nogal wat paniek op de redactie van Man bijt hond. Het reportageprogramma was bang een van hun trouwste kijkers te hebben verloren.

Ze namen meteen contact op met de familie Veerkamp. En Gelukkig was Nel nog altijd springlevend. “Nel Veerkamp is alive and kicking”, Twitterde de redactie. “Paul de Leeuw wil je ons niet meer zo laten schrikken.”

Even later doorzag de Leeuw de dubbelzinnigheid van zijn grap en schreef: “Sorry, maar ze heeft alleen het roken opgegeven. Verder niets…”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Paul de Leeuw twittert Nel Veerkamp dood

  1. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>