Jezus verschijnt in uitgedroogde kauwgom

Een Amerikaanse vrouw beweert een christusverschijning te hebben waargenomen in haar bewaarde kauwgombal en dit nog wel op Goede vrijdag.

Nelly Noden had haar kauwgompje op de schoorsteenmantel gelegd, zodat ze een zak chips kon verstouwen. Toen ze haar kauwgom weer terug in haar mond wilde doen, keek de heilige Bijbelfiguur haar indringend aan. Ook haar 16-jarige dochter zag de Jezus verschijning en sprong van enthousiaste door de kamer.

Het gezin zegt nooit te hebben geloofd in dit soort sprookjes, maar na deze bijzondere gebeurtenis heeft de zoon van God toch een speciaal plekje bij het gezin. Het uitgedroogde stukje kauwgom gooien ze in ieder geval nooit meer weg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus verschijnt in uitgedroogde kauwgom

  1. Pingback: Geest Saddam Hoessein lacht op de maan | Hoax

  2. Pingback: Hoax history: Ook Allah doet verstoppertje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>