Jezus neemt douche in fitnessclub

Toen een bloedende Jezusfiguur de receptie passeerde en in een douchehokje verdween, belde de medewerkster van een fitnessclub in Minnesota, de politie. In paniek vertelde ze dat er een verdachte, hevig bloedende man met een baard onder de douche stond.

Toen de politie arriveerde en de naakte Jezus aan de tand voelde, bleek er eigenlijk helemaal niet zoveel aan de hand. De bloedende man bleek Lee Backhaus die de rol van Jezus had vertolkt in het jaarlijkse passiespel van de Lutheraanse kerk om de hoek.

De geschokken gelegenheidschristus meldde dat hij lid was van de fitnessclub en dat hij de eigenaar had gevraagd of hij na zijn toneelspel een douche mocht komen nemen. De medewerkster achter de balie had hij niks gezegd. De politie geloofde ‘Jezus’ en ging verder met parkeerbonnen uitdelen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus neemt douche in fitnessclub

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>