‘Michael Jackson had colaverslaving’

Zeer waarschijnlijk is niet lijfarts Conrad Murray de schuldige van Michael Jackson’s dood, maar dronk de King of Pop zich letterlijk dood aan liters Coca Cola.

Michael Jackson zou grote hoeveelheden van het bruine goedje drinken, terwijl hij wist dat het vervolgens onmogelijk was om in slaap te vallen door de hoeveelheid cafeïne.

Om de slaap dan toch te vatten spoot Jackson zichzelf vol met slaapmiddelen als propofol. Ditzelfde zou Jackson ook op de fatale laatste avond hebben gedaan.

Met bovenstaand verhaal wil lijfarts Murray bewijzen dat hij onschuldig is en Jackson een arrogante wacko superstar, die precies wist wat hij wilde en wanneer hij het wilde, ook al zou dat hem in gevaar kunnen brengen.

De 50-jarige King of Pop overleed op 25 juni vorig jaar. Na onderzoek bleek dat hij overleden is aan een overdosis van het verdovingsmiddel propofol. Volgens de aanklagers heeft Murray de fatale dosis toegediend.

De rechtszaak tegen de lijfarts van Jackson dient maandagmiddag (lokale tijd) in Los Angeles.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Michael Jackson had colaverslaving’

  1. Pingback: Big MJ hoax: Nog meer Michael Jackson fabels | Hoax

  2. marieke

    Mag ik even lachen ! Michael luste helemaal geen cloa of koffie .
    Dat luste hij echt niet . Dat kan naar het rijk der fabelen worden gestuurd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>