1 APRIL: PVV stelt vragen over borduurclub

Na het mislukte kopvodden verbod in het gemeentehuis van Almere, kunnen wij vandaag toch eindelijk het eerste wapenfeit van de PVV melden.

De partij van Geert Wilders stelt vandaag de subsidie aan het borduurclubje ‘ Steek voor steek’ ter discussie. Het genootschap hofddoek dragende vrouwen kreeg 1450 euro gemeenschapsgeld voor het knutselen van een meiboom. Een duidelijker voorbeeld van de islamisering van Nederland valt volgens de PVV niet te vinden!

De PVV vindt het onwenselijk dat belastinggeld wordt gegeven aan een multicultureel hobbyproject waaraan slechts twintig inwoners van Almere deelnemen en stelde daarom vragen over de gemeentelijke subsidie.

Het lijkt een aprilgrap, maar het weblog van HPdeTijd heeft dan nu toch echt de keiharde bewijzen gevonden. De bordurende hobbyclub bestaat en inderdaad de PVV in Almere vind het nodig hier nutteloze vragen over te stellen.

Wat de Wilders aanhang echter over het hoofd ziet is dat de Meiboom een Slavische en Germanse traditie is, beter zouden de allochtonen leden van het borduurclubje zich niet kunnen integreren.

Meer 1 aprilgrappen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: PVV stelt vragen over borduurclub

  1. Pingback: 1 APRIL: Beste aprilgrap 2010 (Top 10) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>