1 APRIL: Gratis reizen met betonlijm

Niks betalen voor het openbaar vervoer, heel gemakkelijk! Reizigersvereniging Rover tipt reizigers hun chipkaart in te smeren met betonlijm.

De poortjes gaan dan wel open, maar er wordt geen geld afgeschreven. Zo gemakkelijk is dat nu, reizen met de ov chipkaart. (waar kennen we die slogan toch van…)

Hoe dit allemaal kan is nog onduidelijk. Wel is het volgens Rover een nieuwe reden om de strippenkaart niet af te schaffen: “Dit maakt weer extra duidelijk dat de ov-chipkaart nog verre van perfect is”, zo staat te lezen in een persbericht.

Rover laat overigens aan de Volkskrant weten reizigers af te raden hun pas echt in te smeren met lijm. “Het is ook niet de bedoeling dat mensen straks met een kapotte OV-chipkaart zitten.” Hiermee valt de organisatie direct door de mand. Een goede grappenmaker volhard en laat zich niet afschrikken door een paar bejaarden die pardoes hun chipkaart op het poortje hebben geplakt. Niet te geloven dat er nog media zijn die dit bericht overnemen!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “1 APRIL: Gratis reizen met betonlijm

  1. Kees

    Hahahaha

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 1 APRIL: Haagse paaltjes gekraakt | Hoax

  3. Pingback: De 10 Beste aprilgrappen van 2010 | Hoax

  4. Pingback: Belgische ov-chipkaart gekraakt (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>