1 APRIL: De beste Jeugdjournaal aprilgrappen

Op 1 April kiest hoax.blog.nl de beste 1 aprilgrap van 2010. Laat je inspireren en laat ons zien hoe jouw slachtoffer er met boter en suiker in gaat. En wie weet win jij dan de originele Boter en Suiker Award!

Pas op, een van de items van het Jeugdjournaal van 1 April is absolute onzin! Al jaren laat het kindernieuws haar kijkertjes erin stinken met een goed doordachte aprilgrap.

Zo kondigde ze eerder aan dat de KRO kwam met een kinderversie van het populaire televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’. Ook werd onthuld dat Balkenende een rol kreeg in de nieuwe Harry Potter film en chatten via de MSN verboden zou worden voor kinderen onder de 14 jaar.

Als opwarmertje presenteert hoax.blog.nl de top 5 Jeugdjournaal aprilgrappen en bedenk dit jaar goed: Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  1. Boer zoekt kind
  2. Kinderarbeid, lekker goedkoop
  3. Balkenende in Harry Potter film
  4. Egyptische Mummie komt tot leven
  5. MSN verboden voor kinderen

Heb jij ook een goede aprilgrap? Op 1 April kiest hoax.blog.nl de beste 1 aprilgrap van 2010. Laat je inspireren en laat ons zien hoe jouw slachtoffer er met boter en suiker in gaat. En wie weet win jij dan de originele Boter en Suiker Award!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer