1 APRIL: Collega pesten op LinkedIn

Netwerksite LinkedIn is toch wel een van de meest saaie en vooral niet grappige internetpagina’s. Maar als het aan Mindbus ligt gaat dat vanaf 1 april totaal veranderen, het webdesignbedrijf heeft een tool ontwikkeld waarmee je jouw collega’s kunt verrassen met een passende aanbeveling.

Bijvoorbeeld deze: Jan bezit eindeloos veel eigenschappen waar veel mensen zeker niet jaloers op zouden zijn. Hij bezit het talent om altijd op het verkeerde moment pijnlijke anekdotes te vertellen die het schaamrood op je kaken brengen. Hij heeft het empathisch vermogen van een neushoorn en schaamt zich daar ook niet voor. Jan is eigenlijk de meest onsympathieke collega waar ik ooit mee heb samengewerkt.

Ook leuk voor de directeuren onder ons: roem je binnenkort afscheidnemende secretaresse om haar pijpmondje. Nu al leuk!

Het stukje software vind je hier


Ook een goede Aprilgrap? Op 1 April kiest hoax.blog.nl de beste 1 aprilgrap van 2010. Laat je inspireren en laat ons zien hoe jouw slachtoffer er met boter en suiker in gaat. En wie weet win jij dan de originele Boter en Suiker Award!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “1 APRIL: Collega pesten op LinkedIn

  1. Pingback: De 10 Beste aprilgrappen van 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>