‘Toeristen vinden lichaam Natalee Holloway’

Twee snorkelende bejaarden hebben wellicht het lichaam van Natalee Holloway gevonden. Toen de twee het rolletje van hun onderwatercamera hadden laten ontwikkelen, stonden er niet alleen gekleurde vissen op de kiekjes. Op een van de foto’s is duidelijk een menselijk skelet te zien.

De sportieve oudjes Patti en John lieten de foto zien aan vrienden en de lokale politie. Allen waren het erover eens: het zijn menselijke botten. Zelfs de huisarts zei: het lijkt op een skelet dat verzwaard is met stenen.

John Muldowney vermoed dat de botten van de vermiste 18-jarige Natalee Holloway zijn, de studente die op mysterieuze wijze verdween na een gezellig onderonsje met Joran van de Sloot. “Het is toch vreemd dat haar lichaam nooit is gevonden en dat wij, in de buurt van de plek waar ze voor het laatst is gezien, een foto hebben gemaakt van een menselijk skelet op de zeebodem”, zegt de 78-jarige John in Lancaster Online.

Nadat John het skelet bij de politie had gemeld, hoorde hij echter niets meer, daarom besloot hij de foto’s aan de krant te geven.

Sinds de verdwijning van Natalee worden er overigens wel meer botten gevonden, meestal zijn deze overblijfselen van overboord geslagen matrozen.

Bekijk de foto’s

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Toeristen vinden lichaam Natalee Holloway’

  1. Pingback: Duikers gaan botten Holloway toch opduiken | Hoax

  2. Pingback: Skelet Natalee Holloway is koraal | Hoax

  3. maxime

    ik denk dat nathalee holloway wel in de oceaan is gedumpt maar dat ze is weggedreven naar een ander land bijv. afrika zuid amerika

      /   Reply  / 
  4. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>