Peuter kruipt in gokkast

In het Australische Perth, is een kind van twee erin geslaagd om in een gokkast te kruipen. De peuter was geobsedeerd door het grijp-arm-apparaat, omdat er allemaal mooie speeltjes in lagen.

Toen de moeder van de kleine Cohen Stone zich even omdraaide, greep hij zijn kans en kroop hij door het luik waar klanten hun gewonnen prijs uithalen. Maar eens in de machine, kon de peuter er niet meer uit.

De moeder van het jongetje haalde direct het personeel van de kermisattractie erbij, maar die kregen de machine niet open. Uiteindelijk wist een loodgieter de peuter uit zijn benarde situatie te bevrijden. Ondertussen had Cohen wel alle lollyā€™s uit het automaat opgesmikkeld. Inmiddels heeft de actie de peuter wereldberoemd gemaakt, het nieuwsbericht over zijn kruippartij haalt zelfs een Chinese site.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>