Dodelijk spuitje Michael Jackson te koop

De injectiespuit met propofol die er uiteindelijk voor zorgde dat Michael Jackson het hoekje om ging, wordt binnenkort geveild door een veilinghuis in Lans Vegas. Een onbekende verkoper wil het lugubere relikwie precies een jaar na de dood van the King of Pop verkopen.

De familie Jackson is niet blij met de veiling: “Dit is een van de ziekste veilingen ooit”, liet een bron dichtbij de familie optekenen. “De spuit is niet langer nodig in de lijkschouwing of bij het komende proces van Jacksons lijfarts Conrad Murray, maar deze veiling gaat alle grenzen te buiten.”

De nieuwe eigenaar worden van deze bijzondere naald, bieden kan vanaf een slordige 5 miljoen dollar. Al zou het ons niets verbazen als dit de zoveelste Jackson hoax is.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dodelijk spuitje Michael Jackson te koop

 1. Laatbloeier

  Jeetje, wat een zieke mensen heb je toch! Het is al ziek om zo’n bericht de wereld in te sturen; laat staan dat het waar is. En om er even op in te gaan: hoe bewijs je dat die spuit echt is? Vingerafdrukken van dr. Murray of zo? Belachelijk!!!

    /   Reply  / 
 2. darinka

  Dit is inderdaad een ziekste veiling ooit,het lijkt of iemand hier echt blij is war er met MICHAEL JACKSON gebeurd was,het kan niet geker worden. mensen ik word hier echt simpel van om de gekste verhaalen over MJ te horen…
  Dit is echt belachelijk,o,o mike wat doen ze allemaal om geld te bemachtigen en allemaal over jouw succes…Wat is dit erg.!!!

    /   Reply  / 
 3. MJ!

  Het meest trieste wat ik ook heb gehoord! We moeten hun gewoon geen aandacht geven… De media moet oprotten!
  Michael We love you! ‘His music will live forever!’

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Ergens heb je gelijk; gewoon geen aandacht aan schenken. En vooral niet geloven wat de media allemaal schrijft; dat zei Michael zelf ook altijd.

   Toch kan ik het vaak niet laten om te reageren op dit soort absurde berichten. Als een soort waarschuwing, zo van: mensen trap er toch niet in want de media verdient zo lekker aan die bagger over Michael Jackson.

     /   Reply  / 
 4. MJ-lover

  Aaah, als je de naam Michael Jackson googelt en alle rotzooiberichten ziet……ziek wordt je ervan…..
  En er is toch zoveel positiefs over hem te schrijven…O,o,o,…..niet interessant hĆ©……..zucht…
  Arme arme Michael….

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   @ MJ-lover, jij en ik en best veel anderen hier schrijven wel positief over Michael. En dat blijven we lekker doen toch? Love Michael, forever in my heart!

     /   Reply  / 
   1. MJ-lover

    Ja laatbloeier je hebt helemaal gelijk……we zullen hem moeten blijven verdedigen…Verdrietig is het wel….Zo een mooi lief mens, zo vergruisd en ook nog na zijn dood…..
    Een Michael fan zijn was nooit makkelijk maar ik ben BLIJ dat ik het ben……
    Michael…we love you more, no we love you MOST!

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

     En dan te bedenken wat er straks allemaal weer los gaat barsten als het proces van Conrad Murray begint! We moeten elkaar maar steunen en zoveel mogelijk baggerberichten ontzenuwen en er tegenin gaan. Ik ben er klaar voor ….. it’s all for L.O.V.E.
     Tot Michael eindelijk in vrede kan rusten.

       /   Reply  / 
     1. DARINKA

      Helemaal me eens,….IT’S ALL FOR L. O. V. E. dat is de boodschap van MJ en inderdaad wij met ons alle staan achter MICHAEL en we zullen hem blijven verdedigen wat er ook gebeurd met de proces van conrad murray,maar ik vraag me telkens af??? hoe zal dit in zijn werk zal gaan en of echt een proces komt….
      murray zal blijven ontkennen dat hij schuldig is en dan?????
      I MISSING YOU MJ MORE,xxx

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>