Bungeejumptouw laat los (YouTube)

Van je vrienden moet je het hebben! Deze bungeejumper kreeg de schrik van zijn leven toen hij tijdens zijn sprong een losgeraakt touw voorbij zag vallen. Even dacht hij dat zijn laatste moment was aangebroken en hij straks op de harde rotsen te pletter zou slaan.

Toch veerde de waaghals keurig weer terug, dikke prank van zijn maten, die hem een los touw nagooide.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>