911-tape Michael Jackson nep

Het uitgelekte geluidsfragment van het alarmtelefoontje na de dood van Michael Jackson is hartstikke nep. “De stem die te horen is, is van geen van onze medewerkers. Ook wordt afgeweken van de standaard protocol van vragen stellen”, aldus een woordvoerder van de centrale. Net als deze foto is de tape dus een ordinair knutselwerkje.

Op de tape die gisteren uitlekte is te horen hoe een ambulancemedewerker de toestand van de patiënt meldt aan het ziekenhuis. “Het is de popster Michael Jackson”, zegt een mannenstem. “Geen hartslag, hij ademt niet. Hij reageert niet. Geprobeerd te reanimeren. Zonder succes.”

“We hebben alles geprobeerd, maar het ziet er slecht uit. Het ziet er heel slecht uit.”

Beluister het fragment

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “911-tape Michael Jackson nep

  1. Laatbloeier

    Dat verbaast me niet echt. Nu dr. Murray is aangeklaagd, zullen er wel meer van dit soort berichten opduiken. Zogenaamd bewijsmateriaal, waarvan ik me afvraag of het helpt om dr. Murray veroordeeld te krijgen.

    Ben benieuwd wat het volgende is; misschien wel dat dr. Murray zelf nep is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>