Joran: Natalee Holloway in moeras

Het orakel praat weer en gooit er voor de verandering weer eens een compleet andere bekentenis uit. Heeft de dood van zijn vader Joran nu eindelijk tot inkeer gebracht?

Van der Sloot roept nu dat hij het lichaam van Holloway heeft af laten zinken in een moeras op Aruba. Hij deed zijn nieuwe bekentenis voor de camera’s van de Duitse RTL.

De politie heeft de verklaring nader onderzocht, maar ook nu weer blijkt dat Joran poep praat. Ook zijn nieuwe bekentenis hangt van leugens en fantasie aan elkaar.

Binnenkort geeft Joran opnieuw een interview. We zijn benieuwd wat de fantast dan weer gaat verzinnen. Volgens de Telegraaf lijkt hij een offensief te hebben ingezet om zichzelf voor eens en altijd als een ongeloofwaardig en labiel persoon neer te zetten. Gestoorden kunnen namelijk lastig worden vervolgd.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joran: Natalee Holloway in moeras

 1. luus

  deze jongen is gewoon slimwant voor 1 zaak mag je 3 x opgepakt worden dus daar is hijop uit en zonder bewijs gaat hij vrijuit en kunnen ze hem na 3x arrest niet meer vervolgen

    /   Reply  / 
  1. anne claire

   Hoe kom je op drie? daarnaast is oppakken heel wat anders dan strafrechterlijk vervolgen.

     /   Reply  / 
 2. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>