Playmate boos om gepikte borsten

De Belgische playmate Meike Schulte is boos op de partij Sociaal Delfzijl, de lokale lijsttrekkers hebben een afbeelding van haar blote borsten gebruikt in hun campagne. Het blootmodel had hier geen toestemming voor gegeven.

Op de poster van Sociaal Delfzijl zijn de borsten van Schulte bedekt met twee stemvakjes. Met als leus: stemt u links of rechts?

Ook de campagne is overigens gejat, de foto van Schultes borsten werd eerder gebruikt in een Belgische verkiezingscampagne, waar de Playmate wel haar medewerking aan verleende.

,,Naast het feit dat zowel de opdrachtgever als ik van niks weten, wens ik niet te worden misbruikt door een lokaal politiek sufferdje dat niet eens in staat is om zelf een campagne te bedenken,” laat Schulte via persbureau Novum weten.

Het model is van plan een gepeperde rekening te sturen, welke hoger zal zijn als de omvang van haar borsten, wij denken dat de partijkas van Sociaal Delfzijl binnenkort leeg is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>