Blote borsten op verkiezingsposter

Na deze handtastelijkheden in de Haarlemmermeer, probeert ook de lokale partij Sociaal Delfzijl kiezers te lokken met een paar flinke vrouwenborsten, die half schuil gaan achter een stemvakje. Boven de borsten prijkt de slogan: ‘stemt u links of rechts?’

Lijsttrekker Loet Meintsma zegt dat zijn partij iets zocht om mee op te vallen. ‘Het liefst een beetje provocerend.’ Overigens, voor wie interesse heeft, de borsten zijn van playmate Meike Schulte (nsfw).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Blote borsten op verkiezingsposter

  1. Pingback: Playmate boos om gepikte borsten | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>