Is Johnny Depp dood?

Sinds vanochtend gaan er geruchten dat Johnny Depp verongelukt is in Frankrijk. De bron zijn onbekende, vage sites die zich meestal beroepen op andere vage en nog onbekendere sites. Maar het waren er toch genoeg om enige paniek te veroorzaken op Twitter.

Of Johnny nu dood is of niet, weten we nog steeds niet zeker. Het verhaal kan ook nu niet bevestigd worden. En zo is de dood van Johnny sinds gisterenavond het meest besproken onderwerp op Twitter. Wat was er ook alweer aan de hand in Haiti? Lees liever een boek.

Update: Ook CNN meldt dat de acteur is omgekomen en heeft foto’s van zijn auto

Is Johnny Depp dood?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Is Johnny Depp dood?

  1. Pingback: Is Lady Gaga dood? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>