Aprilgrap? Vette reizigers KLM moeten twee stoelen betalen

Voor hamburgervretende Amerikanen bestaat de regel al langer, maar nu zijn ook Nederlandse dikkerds de pineut. Dikke passagiers moeten vanaf 1 april een tweede stoel betalen als ze met KLM of Air France vliegen. De woordvoerder van de KLM zweert dat het niet om een aprilgrap gaat, maar wij hebben onze bedenkingen.

De smalste stoelen van KLM zijn 43 centimeter breed. Iedere dikkerd waarvan de vetkwabben over de leuning rollen moet bijbetalen. De regel zou vooral ingevoerd zijn voor de veiligheid en is volgend de KLM geen methode om meer geld te verdienen.

Dikke passagiers betalen overigens niet de volle mep voor de tweede stoel, maar driekwart van de prijs.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aprilgrap? Vette reizigers KLM moeten twee stoelen betalen

  1. Pingback: Jeltje van Nieuwenhoven gaat uit de kleren | Hoax

  2. Miss "more"

    Ik Ben ook zo’n 25 kilo te zwaar maar dit komt door een chronische aandoening (en voor dat er iemand gaat zeuren… Niet alle ziektes die overgewicht veroorzaken zijn. “Zogenaamd”. Ik kan dit bewijzen door de electrische rolstoel waarin Ik mij moet voortbewegen en mijn voorradje prednison aan u te tonen). En what’s next? 3 stoelen? 1 voor linkerbil, een voor rechterbil en de food-baby en nog een stoel voor mijn spastische ledematen die buurman/vrouw onbedoeld in het gezichtje krijgt?. Ik hoop maar dat het een April hoax is, op een andere site wordt over 1 feb Als ingangsdatum gerept… :s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>