Ufo ruimteschip crasht op Mercurius (YouTube)

Geen gelukkig 2010 voor deze marsmannetjes, tijdens een verkenningsvlucht knalde hun ruimteschip per ongeluk tegen Mercurius, ruimtewezens lagen gewoon te pitten en toen boem, allemaal dood.

De onlangs gelanceerde ruimtesonde Messenger van de NASA zette de ravage op de kiek. Op de foto’s die van de planeet zijn gemaakt, is een krater te zien. In de krater een vreemd voorwerp, dat half verzonken in de bodem ligt.

Volgens believers kan het niet anders of het object is een neergestort ruimteschip van een buitenaardse beschaving. Buitenaardse wezens schijnen sowieso niet goed te zijn met de stuurknuppel. De UFO zou gelijkenis vertonen met die op Mars en de maan, waar onlangs ook al beelden van opdoken.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ufo ruimteschip crasht op Mercurius (YouTube)

 1. 3balharenopjemoedersvoorhoofd

  ze doen net alsof het zeker is dat marsmannejes bestaan:S wtf dat slaat nergends op!

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Dat komt door die ‘War of the Worlds’ verhalen van Orson Welles en later Jeff Wayne. Niemand weet of ze wel of niet bestaan, maar ‘marsmannetjes’ bekt gewoon lekker.

     /   Reply  / 
 2. Pingback: De 10 grootste UFO waarnemingen 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>