Best hoax ’09: Haar Andre Agassi was pruik (YouTube)

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Dit jaar onthulden maar liefst drie bekende mensen dat ze eigenlijk stiekem kaal waren. Zo onthulde Marc Marie Huibregts in DWDD dat hij al jaren een dode cavia op zijn hoofd heeft. En ook Helmut Lotti heeft eigenlijk een kale bast, maar het meest onthullend is de pruik van Andre Agassi. Bekende de tenniskampioen eerder al dat hij crystal meth gebruikte, nu wil Agassi ook van zijn een andere zonde af.

Zo bekend Agassi dat hij jarenlang een toupet droeg. Zijn weelderige foute jaren-80 haardos was slechts een pruik van Pools paardenhaar.

In zijn deze week verschenen boek vertelt de immens populaire oud-tennisser dat hij tijdens de finale van Roland Garos in 1990 meer bezig was met zijn pruik dan de wedstrijd: “Bij iedere beweging was ik bang dat ‘ie van mijn hoofd zou vallen. Ik stelde me iedere keer voor hoe miljoenen kijkers met hun neus tegen het televisiescherm zouden zien hoe mijn haarstuk op het gravel zou belanden.”

Ex Brooke Shields raadde haar echtgenoot uiteindelijk aan zijn schedel helemaal kaal te scheren. Frappant genoeg duurde zijn eerste scheersessie toch nog 11 minuten. “Ik stond voor de spiegel en zag een vreemde. Ik was een nieuw persoon, zonder haar, met een ringbaard en een oorbel.”


Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>