‘Zeilmeisje Laura zit in doos op zolder’

Nederland heeft vanaf vandaag haar eigen ballonjongetje. Zeilmeisje Laura is bij de politie als vermist opgegeven, zo meldt de politiewoordvoerder van Utrecht. En net als ballonjongetje zit zeilmeisje waarschijnlijk dus gewoon in een doos op zolder.

Morgen zit heel Nederland  live aan campingzender SBS gekluisterd, exclusief de reddingsactie van Laura’s op drift geraakte zeilboot op de Noordzee. En dit alles voor een beetje media-aandacht en een eigen reality-soap?

Hopelijk is het een vette hoax, want in dit barre sneeuwweer hopen ook wij niet dat meisje Laura echt haar zeilen heeft gehesen. En daarmee hopen we dat Laura voor de kerst weer thuis is. Want hier is ze ook al niet.


BREKEND:
Vermiste zeilster Laura Dekker terecht (foto)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>