Best hoax ’09: ‘Macaulay Culkin vader Blanket Jackson’

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Veruit de grootste bullshit hoax die opdook vlak na de doodverklaring van Michael Jackson. Voormalig kindsterretje Macaulay Culkin (bekend van Home Alone 1 & 2) zou zijn zaad hebben afgestaan voor de jongste Jackson telg Blanket.

De Home Alone-acteur en Michael waren altijd dikke vrienden. Macaulay (29) speelde mee in de clip voor Black or White en pleitte voor Michaels onschuld tijdens de kindermisbruikzaak in 2005.

Een bron vertelt aan The Sun: “De geruchten doen al tijden de ronde. Zelfs Macaulay denkt dat hij de vader kan zijn. Michael vertrouwde hem -als enige- volledig en hij heeft hem nooit teleurgesteld. Ik denk dat Michael wenste dat hij een zoon had als Macaulay, en daarom vroeg hem te helpen.”

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: ‘Macaulay Culkin vader Blanket Jackson’

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

  2. Pingback: De 25 grootste hoaxen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>