Best hoax ’09: het Sterrenmeisje

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Daar was de Belgische 18-jarige Kimberley Vlaeminck mooi klaar mee, flikkert de puber in slaap op de stoel in de tatooshop, wordt ze wakker met 56 sterren op haar bek. Dit terwijl ze er maar drie wilde.

Ik had drie sterretjes gevraagd, maar die gek zette er zonder mijn toestemming 56 op mijn gezicht!’, zegt ‘het slachtoffer in De Standaard.

Volgens diverse internetfora een hoax van het Vlaamse radiostation MNM, dat heel toevallig ook sterren in haar logo heeft. Maar het radiostation ontkent en de sterren op het gezicht van het meisje blijken geen plakplaatjes.

Een rechtzaak volgt, Kimberley wil de tatoeages zo snel mogelijk laten weglaseren, al met al wordt de zaak geschikt voor een bedrag van 3000 euro. Wat tenslotte ook weer niet doorgaat, van het Sterrenmeisje zijn we voorlopig nog niet af. Wel heeft de Belgische ondanks haar tatoeage werk gevonden, in een tatooshop.

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: het Sterrenmeisje

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

  2. Pingback: ‘Kempi valt in slaap tijdens zetten tatoo’ (YouTube) | Hoax

  3. Pingback: Britse werkloze laat gezicht tatoeëren (YouTube) | Hoax

  4. Pingback: Tatoeage 152 Facebookvrienden is afwasbaar plakplaatje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>