Best hoax ‘09: Getrouwde man reist 9 uur voor nep Facebook vriendinnetje

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Twee maanden lang hielden twee vrienden de getrouwde Stuart Slann voor de gek met nep Facebook vriendinnetje Emma.

’s Morgens fluisterde Stuart haar lieve woordjes toe en ’s Avonds praatte ze elkaar tot spannende orgasmes. Net iets te hard, want zijn vrouw betrapte hem op heterdaad en met een dildo in zijn mond. Stuart kon zijn spullen pakken en oprotten. Negen uur reisde de 39-jarige Stuart Slann, van zijn huis Sheffield naar een boerderij in Schotland, waar hij zijn geheime meisje zou ontmoeten.

Na drie uur wachten ging uiteindelijk zijn telefoon, het was niet ‘Emma’, die hem vertelde dat ze naar hem verlangde. Aan de andere kant van de lijn hoorde hij de mannenstemmen van twee Liverpool supporters, die bekende een geintje met hem te hebben uitgehaald.

Teleurgesteld en twee vrienden minder, keerde de man weer naar huis, hopend dat zijn vrouw hem toch nog terug wilde, maar daar kwam helaas voor deze man niets van in. Veruit de beste ‘naai je vriend erbij stunt’ van het jaar!

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ‘09: Getrouwde man reist 9 uur voor nep Facebook vriendinnetje

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>