Prins Willem Alexander overleden?

Niet schrikken! Prins Pils is niet dood en Adriane, Amalia en Alexia zijn nog geen weeskindjes. Het betreft hier de Belgische naamgenoot van prins Willem Alexander die vanmiddag aan een acute longembolie op 67-jarige leeftijd is overleden. Het bericht is vandaag bevestigd door een woordvoerder van het koninklijk paleis.

Prins Alexander was de oudste zoon uit het tweede huwelijk van koning Leopold III met Lilian Baels, en dus de halfbroer van de ook al dode, koning Boudewijn (overleden in 1993), koning Albert II en wijlen groothertogin Josephine Charlotte van Luxemburg (overleden in 2005).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Prins Willem Alexander overleden?

  1. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>