Jezus verschijnt op strijkijzer

Net toen de Amerikaanse huisvrouw Mary Jo Coady haar hempje glad streek, stond ze ineens oog in oog met de verlosser. Onderop de strijkijzer verscheen een bruinkleurige brandplek in de vorm van Jezus.

De vrouw is recentelijk gescheiden van haar echtgenoot, maar weet: “het leven lacht me weer toe.” De gelukkige huisvrouw is katholiek opgegroeid. Ze weet zeker dat de onderkant van de strijkbout het gezicht van Jezus Christus laat zien. “Hij waakt over me”, orakelt ze.

De strijkbout FOTO! is inmiddels niet meer in gebruik en staat te pronken in de kast.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus verschijnt op strijkijzer

  1. Pingback: Hoax history: Ook Allah doet verstoppertje | Hoax

  2. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>