Koningin Fabiola heeft minstens drie levens

Het is bijna niet te geloven, het fossiel op de hiernaast afgedrukte foto leeft nog. Sterker nog koningin Fabiola is reeds drie maal door de media dood verklaard maar still going strong en niets aan de hand.

De website van Belgische krant De Morgen meldde tijdens het weekend per ongeluk het overlijden van de koningin. Het is zeker niet de eerste keer dat Fabiola per vergissing dood wordt verklaard.

“Zestien jaar na het plotse overlijden van haar echtgenoot Boudewijn is koningin Fabiola op eenentachtigjarige leeftijd overleden. Haar gezondheid was broos geworden, de last van weer een longontsteking werd de oude koningin uiteindelijk fataal.”

Het zijn de eerste paar zinnen van een lang krantenbericht dit weekend op de site van de Morgen. Het bleek niet om een primeur te gaan, wel om een jammerlijk accident. Foutje, dikke pech en bedankt!

Eerder in januari van dit gingen de websites van de VRT en Gazet van Antwerpen ook de fout in, toen per ongeluk een necrologie van de koningin op de site verscheen. Deze had de krant klaarstaan voor het geval dat, maar het was niet de bedoeling dat iedereen het stuk al kon lezen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Koningin Fabiola heeft minstens drie levens

  1. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2009 | Hoax

  2. Pingback: 1 APRIL: Belgische koningin Fabiola aan de coke | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>