Fan Miley Cyrus dreigt kat op te eten (YouTube)

Een nogal overenthousiaste fan van Miley Cyrus dreigt z’n eigen kat te frituren en vervolgens op te eten als het tienersterretje niet terugkeert op Twitter.

Miley, het meisje uit Hannah Montana,  besloot te stoppen met Twitter omdat ze haar privé-leven voortaan voor zichzelf wilde houden. Deze fan van de actrice is daar dus duidelijk niet blij mee, hij is een actie begonnen en roept ook andere fans op hem te sympathiseren en ook hun kat op te eten, hamster mag ook.

Miley heeft een ultimatum gekregen tot 16 november, als ze dan niet weer begonnen is, moet de kat eraan geloven: “Toen ik naar mijn kat keek, wist ik het: misschien kan Fuzzy helpen. Hij kan het ultieme offer brengen voor dit doel. Ik hou ontzettend van mijn kat, maar ik weet het zeker. Ik kan altijd een nieuwe kat kopen, maar Miley’s Tweets zijn onvervangbaar!”  We hopen dat hij er een beetje ketchup over heen doet, anders wordt het een smakeloze boel.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fan Miley Cyrus dreigt kat op te eten (YouTube)

  1. hoi

    gatverdamme dat doe je toch niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>