Britney Spears op papier al dood

In de rechtszaak om de voogdij van Sean Preston en Jayden James zijn documenten opgedoken waarin staat te lezen dat hun moeder Britney Spears overleden is. Het gaat hier waarschijnlijk om een administratieve fout of het zou betekenen dat Britney vervangen zou zijn door een dubbelgangster.

De documenten (klik voor foto) werden afgelopen vrijdag tijdens Britneys voogdij rechtszaak opgelezen. Op de eerste pagina stond geschreven: “In de voogdijzaak van de persoon en eigendommen van Britney Spears, overleden.”

De advocaat van de zangeres, heeft de rechtbak echter verzekerd dat Britney springlevend is en gezien haar goede gezondheid nog lang onder ons zal blijven. De rechtzaak is tijdelijk opgeschort om de documenten te verbeteren.

Het is overigens niet de eerste keer dat wordt gemeld dat de zangeres dood zou zijn. Enkele maanden geleden werd op Twitter gemeld dat Britney overleden zou zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Britney Spears op papier al dood

  1. Pingback: Kanye West toch springlevend uit dode Ferrari | Hoax

  2. Pingback: ‘Bobby Brown gestopt met slaan’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>