Geile Chinezen zoeken naar Zweedse Lesbo-stad

Een verzonnen nieuwsbericht in een Chinese krant heeft geleid tot een grootscheepse internetzoekactie. Miljoenen Chinezen googelde naar Chako Paul City. Een Zweedse stad waar volgens een landelijke Chinese krant uitsluitend lesbische vrouwen zouden wonen. Welke ook nog regelmatig naakt zouden recreëren.

De stad zou in 1820 door een gefortuneerde mannenhaatster zijn gesticht in de bossen in het Noorden van Zweden. Voor mannen is de stad streng verboden, twee blonde vrouwen zouden de stad vanuit een wachttoren bewaken. En met een bijl iedere verdwaalde man halfdood slaan.

Miljoenen geile Chinezen speuren vervolgens het gehele internet af om te zien hoe ze in de stad kunnen komen. Chako Paul City hebben de meeste Chinezen snel gevonden, want de stad bestaat echt. Maar foto’s van blonde Zweedse vrouwen die naakt badmintonnen in het plaatselijke stadspark zijn onvindbaar. Daarentegen stuitte wij wel op deze fraaie kiekjes!

“Ik heb geen idee hoe dit verhaal is ontstaan, maar het is onzin”, verzekert woordvoerder Claes Bertilson van de Zweedse gemeente. “Met ruim 25.000 inwoners is het de plaats een van de grootste plaatsen van noord-Zweden. Wanneer hier enkel lesbische vrouwen zouden rondlopen, was dit nooit 150 jaar geheim gebleven.

Per Wilhelmsson een medewerker van de plaatselijke VVV heeft het verhaal nog niet eerder gehoord. Hij ontkent echter dat het een publiciteitsstunt is. “Dat hebben we niet nodig. Onze toerisme-industrie doet het prima. We vallen onder de best bezochte gebieden van noordelijk Zweden”, verzekert hij.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geile Chinezen zoeken naar Zweedse Lesbo-stad

 1. Ramon Wempe

  “Miljoenen Chinezen googelde…”
  ??

  -> Googelden

  Groets
  Ramon

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>