Toch geen 3000 euro voor sterrenmeisje

Kimberley Vlaeminck, het Vlaamse meisje dat ‘in haar slaap’56 sterretjes op haar gezicht liet tatoeëren, moet haar tatoeage toch zelf wegpoetsen.

Eerder deze week beloofde haar tatoeëerder 3000 euro te betalen voor de medische ingreep, maar de man is er daar op teruggekomen, aldus de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Volgens de tatoeëerder heeft het meisje zich niet aan de afspraak gehouden om zich publiekelijk te excuseren voor de leugens die ze de wereld in heeft geholpen. Na het aanbrengen van de tatoeages in juni zei het meisje dat ze deze eigenlijk niet wilde. Ze zou maar een paar sterretjes gewild hebben, maar tijdens het tatoeëren in slaap zijn gevallen.

Het conflict tussen het sterrenmeisje en haar tatoeëerder zal nu alsnog in een volgende rechtszaak moeten worden beslecht. Wij vinden Kimberley Vlaeminck maar een aandachtstrekker en gelukt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Toch geen 3000 euro voor sterrenmeisje

  1. Pingback: Best Hoax ’09: het Sterrenmeisje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>