Michael Jackson: ‘Hitler was geniaal’

Michael Jackson heeft aan zijn vriend rabbijn Shmuley Boteach verteld dat hij Adolf Hitler geniaal vond. De King of Pop bewonderde de Duitse dictator vooral als spreker: “Om zoveel mensen te hersenpoelen, te veranderen en te laten haten, daar moet je wel een showman voor zijn geweest en dat was hij.”

Michael was overigens wel vastbesloten dat hij, wanneer hij ten tijde van de tweedewereldoorlog had geleefd, de Duitse leider had kunnen tegenhouden: “Ik weet dat ik dat zou kunnen. Je moet ze helpen, therapie geven en hen leren dat er ergens iets in hun leven verkeerd is gegaan.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Michael Jackson: ‘Hitler was geniaal’

  1. Pingback: Big MJ hoax: Nog meer Michael Jackson fabels | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>