Deense zoekt vader zoontje, na onenightstand (filmpje)

“Hallo, ik ben Karen en ik kom uit Denemarken. Ik doe deze oproep omdat ik de vader zoek van mijn zoontje August“, zo klinkt de oproep van de blonde Deense.

“We ontmoetten elkaar anderhalf jaar geleden toen je op vakantie was in Denemarken. Je was je vrienden verloren en we gingen samen iets drinken. Ik schaam me ervoor, maar ik herinner niet eens je naam.”

De Deense Karen en haar naamloze onenightstand vergaten een kapotje te gebruiken. Bij Karen thuis bedreven ze de liefde. “Maar de volgende morgen was je verdwenen.”

En zo heeft ze nu een zoontje August. Omdat Karen toch wil dat August zijn vader leert kennen, plaatste ze de oproep op Youtube. . Ik wou je alleen laten weten dat August bestaat. En mocht je dit zien, contacteer me dan asjeblief.” Herken je jezelf in dit verhaal? Op deze site kan je je melden.

Wij twijfelen nog aan de echtheid van de oproep, het zou ons niets verbazen als een bekend merk condooms, zo probeert zijn kleine regenjasjes te verkopen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Deense zoekt vader zoontje, na onenightstand (filmpje)

  1. Pingback: Youtube-zoektocht Deense slet is nep | Hoax

  2. Pingback: Best hoax ā€™09: Deense zoekt vader zoontje, na onenightstand (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>