Harry Mulisch per ongeluk even dood


Op zondagochtend, wanneer de meeste journalisten nog slapen en goedkope stagiaires het werk overnemen, kan je vaak prijsschieten op fatale blunders. Zo zette vanochtend de stagiaire van Teletekstpagina 101 een overlijdensbericht van Harry Mulisch online.

Op Teletekstpagina 431, subpagina 33, stond een beknopte necrologie te lezen. Zo zou Mulisch een groot, maar controversieel schrijver zijn geweest. De stagiaire van Nieuwssite Nu.nl las het nieuws en dacht nu eindelijk eens een schouderklopje van zijn baas binnen te halen. Ze nam het nieuws nogal snel over, maar wist eraan toe te voegen dat de schrijver 79 jaar is geworden. FAIL!

Aangezien Harry Mulisch nog steeds onder de levenden is, wordt vermoed dat men ervan uitgaat dat Mulisch niet lang meer te leven heeft en de necrologie alvast heeft klaargezet. Deze is waarschijnlijk per ongeluk toch op teletekst verschenen. Teletekst heeft de fout inmiddels hersteld, en het bericht van de dienst verwijderd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Harry Mulisch per ongeluk even dood

  1. Pingback: Stiekem toch niet dood in 2009 | Hoax

  2. Pingback: Harry Mulisch nu echt dood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>