Misdaadjournalist verslaat eigen moorden

De Braziliaanse politie heeft de nationaal bekende misdaadverslaggever Wallace R. Souza opgepakt. Vermoed wordt dat hij ten minste vijf mensen in koelen bloede heeft vermoord, om deze vervolgens als eerste te verslaan in zijn eigen programma.

De moordjournalist had altijd alle beelden, wist altijd meer dan de politie en was altijd als eerste aanwezig op het plaats delict.
Souza wordt niet alleen verdacht van moord, maar ook van betrokkenheid bij een criminele organisatie en drugssmokkel. Toen agenten zijn huis doorzochten, vonden ze veel contant geld en politiewapens. Naast presentator was hij ook actief in de lokale politiek.

Volgens zijn advocaat is Souza uiteraard onschuldig. Hij zou het slachtoffer er op zijn beurt zijn bijgenaaid door de echte daders van de moorden, met de verdachtmakingen van de misdaadjournalist zouden ze makkelijk van hem af zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Misdaadjournalist verslaat eigen moorden

  1. Pingback: Best hosx ā€™09: Misdaadjournalist verslaat eigen moorden | Hoax

  2. Pingback: Peter R de Vries dood? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>