Lijk Jackson geplastificeerd?

Toen Jackson nog leefde schijnt hij gevraagd te hebben of Gunther von Hagens, de man die ophef veroorzaakte met zijn geplastificeerde Chinezen in zijn tentoonstelling ‘Bodies’, zijn lichaam na zijn dood wil plastificeren.

Het schijnt overigens de enige manier te zijn om Jacksons afgetopte medicijnenlichaam nog enigszins toonbaar in de glazen kist te tonen.

Von Hagens vindt het een eer om het lichaam van Jackson te plastificeren en zou het daarom gratis doen. En dat is mooi goedkoop, want veel geld om zijn eigen uitvaart te bekostigen laat Jackson niet na.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lijk Jackson geplastificeerd?

  1. Pingback: Big MJ hoax: Nog meer Michael Jackson fabels | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>