‘Debbie Rowe ook geen moeder kids Jackson’

Gisteren beweerde draagmoeder Debbie Rowe nog dat de kinderen die zijn voor Michael Jackson baarde niet van Michael waren, maar van een anonieme zaaddonor. Micheals zaad zou door alle medicijnen namelijk totaal zijn uitgestorven.

Maar wij hebben nieuws! Debbie Rowe zou ook niet de biologische moeder van de twee koters zijn. Michael jr. en Paris werden verwekt door middel van in vitro fertilisatie (IVF), dat wil zeggen dat eicellen buiten de baarmoeder bevrucht worden. Debbie’s eitjes werden niet gebruikt, ze was alleen draagmoeder, aldus website TMZ.com.

Ook Michaels jongste zoon Prince Michael II werd op dezelfde manier verwekt, alleen is niet bekend wie in zijn geval de draagmoeder was.

Vanaf nu kan elke mens ter wereld bij wijze van spreken de vader of moeder zijn van de kinderen die tot nu toe waren toegeschreven aan Michael Jackson. Het wachten is op de eerste pappa of mamma die geld ruikt. En daar is hij al, een vriend van de familie beweert zijn kwakje ter beschikking te hebben gesteld en wil nu zijn kind terug.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Debbie Rowe ook geen moeder kids Jackson’

  1. Ruud

    Mijn reactie ?
    Dat jullie is een leven moeten gaan zoeken. Zelfs als hij dood is kan je em nog niet met rust laten ? Triest

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Big MJ hoax: De kinderen van Michael Jackson | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>