Jackson vermoord door Ahmadinejad en andere complotten

Geen dode beroemdheid zonder complottheorieën. Net zoals na het overlijden van Elvis heeft de plotselinge dood van ‘King of pop’ Michael Jackson tot de meest bizarre verklaringen geleid.

Zo zou Jackson vermoord zijn door de Iraanse leider Ahmadineja, zijn dood in scene hebben gezet of al jaren dood zijn. De Britse Telegraph ontrafelt een aantal van de meest rare complotten.

Michael Jackson werd vermoord in opdracht van Mahmoud Ahmadinejad om de aandacht op Iran af te leiden:

Voor de Iraanse leider kwam de dood van Michael Jackson erg toevallig op het juiste ogenblik. Vanaf nu waren de opstanden in Iran niet meer het belangrijkste nieuws. Op Twitter werden de verkiezingen in Iran vervangen door ‘RIP Michael Jackson’ als toponderwerp.

Er zijn echter geen bewijzen voor deze theorie, logisch Ahmadinejad zou wel gek zijn als hij in dit geval opzichtig te werk ging.

Michael Jackson heeft zijn dood in scène gezet om een nieuw leven te beginnen:

Dikke kans dat Michael de vijftig geplande concerten fysiek niet aan kon, maar tegelijk moest de zanger wel optreden omdat hij teveel schulden had. Daarom zou het niet ongeloofwaardig zijn als hij zijn eigen dood in scène gezet heeft. En op dit moment ergens op een eilandje met Elvis zit te chillen. Deze superster is namelijk ook helemaal niet echt dood.

Michael Jackson is al twee jaar dood en werd vervangen door een lookalike:

Zoals wij eerder ook meldde, gaan er ook geruchten dat Michael al een tijdje geleden zou zijn gestorven en sindsdien zou zijn vervangen door een dubbelganger. Verdachte details bij de laatste persconferentie van Jackson: Hij kwam anderhalf uur te laat, kondigde het einde van zijn carrière aan en verliet het podium met een vreemde pas. Volgens sommige fans was hij veel te groot en waren zijn vingers te stomp voor de echte Michael Jackson. Dus allemaal uiterst verdacht!

Overigens lijkt deze laatste optie ons dikke flauwekul, als Jackson al tijden werd vervangen door een dubbelganger, hadden ze dit net zo goed zo kunnen laten. Dan hadden alle partijen ook nog flink geld kunnen verdienen met de geplande concerten.

Wat geloof jij eigenlijk?

Welke Jackson complottheorie geloof jij?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jackson vermoord door Ahmadinejad en andere complotten

 1. fuckyou-

  Michael Jackson heeft zijn dood in scène gezet om een nieuw leven te beginnen: Datis bullshit wie zoiets verzint? omg’ -.-”

  Michael Jackson is al twee jaar dood en werd vervangen door een lookalike??

  BULLSHITT! -.-”

    /   Reply  / 
 2. Tinkerbell

  Ik kon het nieuws niet geloven
  dat hij dood was
  Als hij net als Elvis Presley verslaafd was aan medicijnen dan geloof ik dat hij dood is
  maar er is zoveel onzin vertelt
  en alles moet je met een korreltje zout nemen
  90% is verzonnen
  mijn eerste reactie was hij is het helemaal zat
  en wil een rustig leven , waar ik hem groot gelijk in geef nu denk ik denk
  dat hij dood is gegaan door de medicijnen
  Ik vind het heel erg dat het zo ver kon komen
  waarom heeft niemand hem geholpen?
  Ik zou willen dat ik een tijdmachine had en alles
  terug kon draaien!
  Ik hoop wel dat hij gelukkig is waar hij ook is
  want dat heeft hij verdient.
  Hij is een groot artiest maar vooral een lieve
  zachtaardige man de liefste die ik ooit ben
  tegengekomen, een groot hart, en een super vader!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: De grote Michael Jackson hoax | Hoax

 4. kurtic

  ik weet zeker dat hij dood is, voor dat hij naar londen zou komen had ik al ,gezegt dat hij dood ging.ik voelde het AAN KOMEN.JA BESTE NIEUWSGIERE MENSEN NET ZO ALS MIJ.ALS WIJ MAAR ZO NIEUWSGIERIG BLIJVENLEZEN NAAR ZO ONZIN TJA DAN ZULEEN ZE HET BLIJVEN BUBLICEREN .IK VINDT HET HEEL ERG FOUT VAN MIJ .EN VAN IEDERE ECHTE M JAKSON FAN OM ZO IETS TE BLIJVEN LEZEN.IK SCHRIJF DIT OMDAT HET MOET OPHOUDEN AL DIE ACTIE ENZ .IK ZELF STOP VAN AF VANDAAG OM MAAR NOG IETS ER OVER TE LEZEN .HET IS ALTIJD AL ZO GEWEEST DAT ERALTIJD MENSEN ZIJN DIE HET .NIET KUNNEN REGELEN OM ZELF IETS TE PRESTEREN EN DAN GAAN ZE HET OP DEZE ZIELIGE MANIER DOEN TRIEST IE NOG EEN MOOI WOORDT HIER VOOR IK SCHAAM ME ER ZELF VOOR DAT IK ZOIETS HEB GELEZEN .MAAR NU IS HET GENOEG GEWEEST ,MET HOOP DAT ER OOK ECHT FANS HET OOK ZO ZIEN LAAT IN VREDES NAAM HEM MET RUST .MENSEN ZIJN JA NOG ERGER DAN BEESTEN.IK HEB ZELF 2JONGENS EEN HEET ZELF ZOALS HIJ EN DA ANDERE LIJKT OOK OP HEM MAAR GOED IK HEB HEM GELUKKIG KOGEN MEE MAKEN IN AMSTERDAM GENIET NOG ALTIJD VAN ZIJN MUZIEK LUISTER ER IEDEE DAG NA.MAAR ERGENS IS EEN GRENS EN DIE HOUDT VOOR MIJ DUS NU OP GENOEG MET AL DAT ONZIN GELEZEN GEDOE STOP ER MEE .NET ALS MIJ DAN ZULLEN JULLIE ZIEN DAT ALLEEN NOG DE WAARHEID BLIJFT . BLIJF GENIETEN VAN ZIJN UZIEK EN LAATJULLIE NIET MEER ER IN MEE GAAN IN DEZE WAANZIN

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Big MJ hoax: Wie vermoordde Michael Jackson? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>